Από το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής διερευνήθηκε Υπόθεση που αφορούσε εξαφάνιση ανήλικης.

Συγκεκριμένα η ανήλικη έφυγε από την οικία της στις 15-03-2011 προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να ενημερώσει τους οικείους της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από διαρκείς και στοχευμένες αναζητήσεις των εξειδικευμένων αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο Διαδίκτυο, εντοπίσθηκαν ψηφιακά, τα ηλεκτρονικά ίχνη της ανωτέρω, απ’ όπου προέκυψε ότι συνδεόταν στο Διαδίκτυο από συγκεκριμένο χώρο και ηλεκτρονικό υπολογιστή στην περιοχή της Αττικής.

Άμεσα ο χώρος τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και την 7-5-2011 εντοπίσθηκε.

Κλήθηκε άμεσα ειδικός παιδοψυχολόγος της Μ.Κ.Ο «Το χαμόγελο του παιδιού» προκειμένου να παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη στην ανωτέρω και να διακριβωθούν οι λόγοι για τους οποίους αποχώρησε από την οικεία της και την οικογένειά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανήλικη αφού εξετάστηκε από ειδικό ψυχολόγο παράλληλα με την ενημέρωση του κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Πρωτοδικείου Αθηνών παραλήφθηκε από τους γονείς της σήμερα 8-5-2011.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης