Συνελήφθη στο Γαλάτσι το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ένας υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 39 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για εγκατάσταση εντός της οικίας του εργαστηρίου νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, έπειτα από διερεύνηση πληροφορίας για αλλοδαπό που διακινεί συστηματικά ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και πολυήμερη έρευνα, εντοπίστηκε ο 39χρονος, καθώς και η οικία που χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης, νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών ουσιών, και με συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατασχέθηκαν 765 γραμμάρια ηρωίνη, 18 δισκία ecstasy, 7.950 ευρώ και εξοπλισμός εργαστηρίου νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης, αποτελούμενος από τρεις υδραυλικές πρέσες, μία μεταλλική κατασκευή (σχήματος παραλληλογράμμου), δύο μεταλλικές κατασκευές (καλούπια), 19 μεταλλικές πλάκες κατάλληλες για την τυποποίηση των ναρκωτικών, τρεις ηλεκτρικοί αναδευτήρες, τέσσερα κόσκινα, μία μεταλλική κουτάλα, δύο σφυριά, ένα πλαστικό φαράσι και μία σπάτουλα, όλα με εμφανή ίχνη ηρωίνης.

Επίσης, κατασχέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 1.460 γραμμάρια καφέ σκόνης -άγνωστης χημικής σύνθεσης, προφανώς για νόθευση της ηρωίνης-, τρία κινητά τηλέφωνα, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και πλήθος από νάιλον σακούλες.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης