Αυτοκτόνησε γιος γνωστού επιχειρηματία στην Πάτρα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013, 16:00
Αυτοκτόνησε γιος γνωστού επιχειρηματία στην Πάτρα
Έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό του άψυχου σώματος του 29χρονου γιου του γνωστού επιχειρηματία Γ. Κ. που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Πάτρας, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr ο άτυχος νεαρός δούλευε στην επιχείρηση του πατέρα του και έκανε διανομές εμπορευμάτων σε καταστήματα της περιοχής.

Ουδείς μπορεί να πιστέψει το τραγικό αυτό συμβάν και δεν γνωρίζει τους λόγους που ώθησαν τον 29χρονο να προβεί σε αυτή την πράξη.

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε το ακινητοποιημένο όχημα επάνω στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου (σ.σ. στο ρεύμα από Ρίο προς Αντίρριο), στο ύψος του δεύτερου πυλώνα, χωρίς να υπάρχει κανείς μέσα, σήμανε συναγερμός.

Ωστόσο στο όχημα βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα που κάποιος έλεγε ότι θα θέσει τέρμα στη ζωή του. Ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας νεαρός 26 ετών από την Πάτρα, ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει αν το όχημα μετέφερε στο σημείο ο ίδιος ή κάποιος άλλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιεχόμενο της σημειώματος αναφέρει:

«MAMA ΜΠΑΜΠΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ….»


Στο βίντεο που έχει η καταγραφεί από το κύκλωμα της γέφυρας φαίνεται ένας άνθρωπος, πιθανότατα άνδρας, να πηδάει πάνω από τα κάγκελα της γέφυρας. Το βίντεο είναι στη διάθεση των αρμόδιων αρχών.

Οι υπεύθυνοι λειτουργίας της γέφυρας ειδοποίησαν το Λιμενικό, σκάφη του οποίου ερευνούν τη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό του αυτόχειρα.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν επίσης δύο ιδιωτικά σκάφη, ενώ ενημερώθηκαν και τα πληρώματα των φέρι - μποτ που εκτελούν τα δρομολόγια στο πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου. Το Α.Τ. Ναυπάκτου επίσης ερευνά την υπόθεση.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013, 16:30