Από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα θα παραμείνουν ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας και του Πειραιά την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα κλείσουν δύο ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με το εορταστικό, συνεχές ωράριο που ισχύει από τις 15 Δεκεμβρίου, τα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας και του Πειραιά θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ μέχρι και την Τετάρτη.
Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, και την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα Χριστούγεννα μέχρι την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, όπως κλειστά θα είναι και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, λόγω της απασχόλησης του προσωπικού κατά την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.

Στη Θεσσαλονίκη, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τις καθημερινές από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Δεκεμβρίου θα κλείσουν μία ώρα νωρίτερα.

Την παραμονή των Χριστουγέννων (Πέμπτη), τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα είναι ανοιχτά από τις 10 έως τις 6 το απόγευμα., ενώ θα παραμείνουν κλειστά τα Χριστούγεννα (Παρασκευή), καθώς και το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (Πέμπτη), τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσουν από τις 10 έως τις 4 το απόγευμα, ενώ θα μείνουν κλειστά την Πρωτοχρονιά (Παρασκευή), καθώς και το Σαββατοκύριακο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης