ΕΠΑΛ: Ολοκληρώθηκαν οι πανελλαδικές των μαθημάτων ειδικότητας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015, 12:40
ΕΠΑΛ: Ολοκληρώθηκαν οι πανελλαδικές των μαθημάτων ειδικότητας
Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις των μαθημάτων ειδικότητας για τους μαθητές των ΕΠΑΛ (ομάδας Β).

Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στα μαθήματα: Συστήματα Ψηφιακών Ηλεκτρονικών, Τεχνολογία Εκτυπώσεων, Μηχανές Πλοίου Ι, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διαμόρφωση Τοπίου.

Παράλληλα, σήμερα ξεκινά το πρόγραμμα επαναληπτικών εξετάσεων για τα ΓΕΛ (Γενικά Λύκεια, ημερήσια και εσπερινά), με την εξέταση της Νεοελληνικής Γλώσσας γενικής παιδείας.

Οι επαναληπτικές εξετάσεις θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Τρίτη, 16 Ιουνίου, με την εξέταση του μαθήματος επιλογής όλων των κατευθύνσεων, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων για τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 17 Ιουνίου, με εξεταζόμενο μάθημα τα Αγγλικά, και θα ολοκληρωθούν μία εβδομάδα αργότερα, την Τετάρτη 24 Ιουνίου, με τα μαθήματα των Γερμανικών και των Ιταλικών.

Όσον αφορά στις υγειονομικές εξετάσεις και τις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ),αυτές θα διεξαχθούν στο διάστημα 15 έως και 26 Ιουνίου.

Περί τα μέσα του μηνός, οι υποψήφιοι (από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) θα μπορούν να παραλάβουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) από τα λύκεια, ώστε να τον χρησιμοποιήσουν κατά την υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου, η οποία θα γίνει ηλεκτρονικά, από τα μέσα Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου.

Οι βάσεις των σχολών αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015, 12:47