Έπαιξαν ξύλο μέσα στην σχολική αίθουσα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010, 21:37
Έπαιξαν ξύλο μέσα στην σχολική αίθουσα
Σκηνή από κινηματογραφική ταινία θύμισε το επεισόδιο μεταξύ τριών μαθητών, στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου, την ώρα του μαθήματος. Το μεσημέρι της Τρίτης, τρεις μαθητές από άλλα σχολεία του Βόλου, έφτασαν στο 1ο Γυμνάσιο, στις 12:00 το μεσημέρι. Χτύπησαν την πόρτα της αίθουσας και μπήκαν μέσα. Φώναξαν το όνομα ενός μαθητή, εκείνος σηκώθηκε, και όταν τους πλησίασε, ένας από τους τρεις μαθητές τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Στο επεισόδιο παρενέβη ο καθηγητής, που προσπάθησε να τους χωρίσει, αλλά ο ένας εκ των «εισβολέων» χειροδίκησε σε βάρος του, χτυπώντας τον στο πόδι. Τελικά οι τρεις μαθητές τράπηκαν σε φυγή. Για το επεισόδιο ενημερώθηκε η διευθύντρια του σχολείου, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και οι διευθύνσεις του γυμνασίου και του λυκείου στα οποία φοιτούν οι τρεις «εισβολείς» μαθητές.

Ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρης Παταβάλης, χαρακτήρισε το περιστατικό τραγικό. Σημειώνεται, πάντως, ότι ο ένας από τους τρεις «εισβολείς» είναι μαθητής του 1ου Γυμνασίου, και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις διευθύνσεις των σχολείων για επεισόδια που δημιουργούσε. Μέχρι σήμερα έχει αλλάξει δύο φορές σχολείο, εξαιτίας ακριβώς αυτής της απαράδεκτης συμπεριφοράς του.

Πηγή: e-enimerosi.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010, 23:13