Επεκτείνει τα δρομολόγια της στην Κρήτη η Ryanair

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015, 10:55
Επεκτείνει τα δρομολόγια της στην Κρήτη η Ryanair
Την επέκταση των δρομολογίων της από την Πίζα και το Δούβλινο προς τα Χανιά για το καλοκαίρι του 2016 ανακοίνωσε ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair David O’Brien.

Παράλληλα, γνωστοποίησε πως για να γιορτάσει η εταιρεία το καλοκαιρινό της πρόγραμμα απελευθερώνει τους ναύλους προς κράτηση, από 17.99 ευρώ στα δρομολόγια από Χανιά προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα. Οι ναύλοι αφορούν ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Παράλληλα ο κ. O’Brien επεσήμανε πως η ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων δεν θα είναι προς όφελος της τουριστικής κίνησης της χώρας. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε «ένα δημόσιο μονοπώλιο είναι κακό, ένα ιδιωτικό όμως ακόμα χειρότερο».

Ο ίδιος τόνισε πως παρά τα αιτήματα της εταιρείας προς όλες τις ηγεσίες του Υπουργείου Τουρισμού προκειμένου να καταργηθούν οι φόροι τη χειμερινή περίοδο και να προχωρήσει η εταιρεία στη δρομολόγηση αεροπλάνων και το χρονικό διάστημα Νοέμβριος- Φεβρουάριος δεν έγινε δεκτό.

Πηγή: haniotika-nea.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015, 11:00