Επέστρεψαν 46 αλλοδαποί στις χώρες καταγωγής τους

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014, 07:07
Επέστρεψαν 46 αλλοδαποί στις χώρες καταγωγής τους
Ακόμα μία επιχείρηση επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε χθες με προορισμούς την Αλβανία, τη Γεωργία και τη Μαλαισία.Συγκεκριμένα, επιπλέον 46 αλλοδαποί πολίτες επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, σε επιχείρηση από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, στις χώρες τους επέστρεψαν 39 πολίτες Αλβανίας, πέντε πολίτες Γεωργίας και δύο πολίτες Μαλαισίας, για τους οποίους είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο στη χώρα μας.

Η επιστροφή των 38 υπηκόων Αλβανίας πραγματοποιήθηκε μέσω της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, ενώ οι υπόλοιποι αλλοδαποί επέστρεψαν με εμπορικές πτήσεις από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς τα Τίρανα, την Τιφλίδα και την Κουάλα Λουμπούρ.

Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφής.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014, 07:07