Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Αγγλία, ταξίδεψε το απόγευμα της Τρίτης, συνοδεία των γονιών της, η 20χρονη που έχασε την όρασή της και έπαθε νεφρική ανεπάρκεια από νοθευμένα ποτά στον Λαγανά Ζακύνθου.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στην Αγγλία με ειδικό αεροσκάφος – ασθενοφόρο ιδιωτικής ασφαλιστικής εταιρείας, το οποίο ήταν κατάλληλα εξοπλισμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο παρέδωσαν τον πλήρη ιατρικό φάκελο της 20χρονης στους γιατρούς που τη συνόδευσαν στην πτήση. Η κοπέλα θα συνεχίσει τις θεραπείες της σε νοσοκομείο της Αγγλίας.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο διευθυντής της νεφρολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας Δημήτρης Γούμενος δήλωσε ότι η κατάσταση της 20χρονης είναι καλύτερη.

«Χρειάζεται χρόνο και υπομονή για να επανέλθει, αλλά αισιοδοξούμε για την κατάσταση της υγείας της» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η άτυχη κοπέλα με τη νεφρική ανεπάρκεια και την απώλεια της όρασης, ο κ. Γούμενος ανέφερε: «Η νεφρική ανεπάρκεια αντιμετωπίζεται αυτήν τη στιγμή με καθημερινές αιμοκαθάρσεις και με συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή, ενώ για το πρόβλημα της όρασης υπάρχει περίπτωση να επανέλθει, αλλά χρειάζεται χρόνος».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης