Στα πάτρια εδάφη, έπειτα από απουσία πέντε -περίπου- μηνών, επέστρεψε την Παρασκευή 15 Απριλίου, ο Μανώλης Κονταρός.

Ο δημοφιλής λαουτιέρης, ο οποίος βρισκόταν στη Γερμανία από τις 7 Ιανουαρίου, οπότε και μεταφέρθηκε προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης της υγείας του, άφησε πίσω του για λίγο την καθημερινότητα της Χαϊδελβέργης, θέλοντας να πραγματοποιήσει τη υπόσχεσή του και να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό, κατά τη φιέστα της απονομής του Πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 43χρονος καλλιτέχνης, συνοδευόμενος από τον προσωπικό του γιατρό, έφτασε στο ξενοδοχείο Lydra Marriot, όπου τον περίμεναν φίλοι και συγγενείς.

Μετά από ολιγόωρη ξεκούραση παρέθεσε δείπνο στο Εστιατόριο «Κουρσάρος», στην Δροσιά, μια περιοχή όπου και ο ίδιος ετοιμάζει το νέο του επιχειρηματικό του εγχείρημα, το μεζεδοπωλείο “Κιμωλία”.

Την επομένη, συμμετείχε σε Ιατρικό Συμβούλιο, παρουσία των γιατρών που τον εγχείρησαν, οι οποίοι ενημερώθηκαν από το Γερμανό συνάδελφό τους για την πορεία της υγείας του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο βράδυ δείπνησε μαζί με τον κουμπάρο του, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ την Κυριακή παρέστη στην φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου. Φυσικά, δε θα μπορούσε να απουσιάσει από την… ολονυχτία στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει η Έλλη Κοκκίνου.

Πηγή: apodimoikrites.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης