Επέστρεψε στην οικία του ο Νίκος Μανιαδάκης

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019, 20:03
Επέστρεψε στην οικία του ο Νίκος Μανιαδάκης
Στο σπίτι του στον Διόνυσο επέστρεψε ο Νίκος Μανιαδάκης. Ο άλλοτε προστατευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος για το κακούργημα της παθητικής δωροδοκίας στην υπόθεση της Novartis φέρεται να ζήτησε μάλιστα από τη μεταφορική εταιρεία να γυρίσει πίσω στην οικία του, όλη την οικοσκευή, προκειμένου να πείσει με κάθε τρόπο πως δεν είναι ύποπτος φυγής, όπως αναφέρεται στο σκεπτικό του μέτρου της απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα.

Ωστόσο,ο κατηγορούμενος βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τις αρμόδιες αρχές. Χθες μάλιστα όταν κλιμάκιο της αστυνομίας έκανε έλεγχο στο σπίτι του Ν.Μανιαδάκη δεύτερο κλιμάκιο προχωρούσε σε κατάσχεση κινητών τηλεφώνων της οικογένειάς του την ώρα που τα μέλη της βρίσκονταν σπίτι που τους φιλοξενούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ν.Μανιαδάκης στις 27/12/2018 ζήτησε από την Εισαγγελία Διαφθοράς να προχωρήσει σε άρση των μέτρων προστασίας του. Και 36 ώρες πριν το ταξίδι για τη Μαδρίτη έβγαλε τα εισιτήρια για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Από την πλευρά του ο συνήγορός του Θεόδωρος Μαντάς επισκέφθηκε σήμερα Παρασκευή την ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς Μαρίνα Μπόζνου ενημερώνοντάς την ότι ο εντολέας του είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση της Δικαιοσύνης και έτοιμος να απολογηθεί για την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας που του αποδίδεται.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019, 20:03