Ένα πρωτόγνωρο σκηνικό, κατά το οποίο τρακτέρ επιχείρησε να εισβάλει σε… καφενείο βίωσαν θαμώνες του καταστήματος στα Καραβάσιλα Ηλείας το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Χ.Κ. κάτοικος Καβασίλων, πήγε το βράδυ της Παρασκευής, λίγο μετά την ισχυρή νεροποντή, στο καινούργιο καφενείο του χωριού Κάθισε, παρήγγειλε και λίγο αργότερα για άγνωστο λόγο άρχισε να ενοχλεί φραστικά θαμώνες του καφενείου. Εκείνοι δεν του έδιναν σημασία, αλλά ο Χ.Κ. συνέχιζε να προκαλεί φραστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν εμφανίσθηκε ο ιδιοκτήτης και ενημερώθηκε από την γυναίκα του τι συμβαίνει, με ευγενικό τρόπο τον πλησίασε και τον παρακάλεσε ή να σταματήσει να προκαλεί ή να φύγει από το μαγαζί. Εκείνος του απάντησε: «Νίκο εσύ είσαι το αφεντικό, μαγαζί σου είναι, φεύγω…». Να σημειωθεί ότι ο ίδιος προκλητικός πελάτης είχε περάσει την ίδια μέρα από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ άλλες δύο φορές από το μαγαζί και είχε επίσης προκλητική συμπεριφορά.

Επίθεση με τρακτέρ

Ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ και στο γωνιακό καφενείο, απέναντι από τον σταθμό Καβασίλων, βρισκόταν ο ιδιοκτήτης, η σύζυγός του και ακόμη δύο πελάτες. Ξαφνικά εμφανίζεται ένα τρακτέρ με οδηγό τον εν λόγω θαμώνα. Ο δράστης σταμάτησε μπροστά από το μαγαζί, άρχισε να φωνάζει και ακολούθως έβαλε μπροστά τη μηχανή του τρακτέρ. Με το αντίβαρο του οχήματος έσπασε τη τζαμαρία εισόδου και εν συνεχεία έβαλε στο… στόχαστρο τον ιδιοκτήτη και τη σύζυγό του!

Δεύτερο κτύπημα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πεζοδρόμιο, μπροστά από το καφενείο, βρίσκονταν παρκαρισμένα ένα ποδήλατο και ένα μοτοποδήλατο. Το τρακτέρ σύμφωνα με το patrisnews.gr πέρασε από πάνω τους και εφόρμησε και πάλι προς το καφενείο. Στο μεταξύ οι λιγοστοί θαμώνες του απέναντι καφενείου φώναζαν στον οδηγό του τρακτέρ να σταματήσει ενώ είχε ήδη ειδοποιηθεί το ΑΤ Γαστούνης.

Ο δράστης απομακρύνθηκε με το τρακτέρ προς την οδό Καρδιακαυτίου και χάθηκε με ταχύτητα στο σκοτάδι.

Πίσω του έχει αφήσει συντρίμμια και ανθρώπους πανικόβλητους… Ο ιδιοκτήτης κατέθεσε μήνυση και ο δράστης αναζητείτο μέχρι χθες, στα πλαίσια του αυτοφώρου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης