Δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το ιατρικό ανακοινωθέν για τους τρεις ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου ύστερα από την επίθεση με το τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, ο 56χρονος, που νοσηλεύεται στη 2η ΜΕΘ του Νοσοκομείου, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι από το χτύπημα που δέχτηκε με το τσεκούρι. Σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι εξαιρετικά κρίσιμη η κατάστασή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ασθενής Μ.Μ. 47 ετών φέρει θλαστικό τραύμα, κάταγμα κρανίου, χτυπήματα στην πλάτη και είναι σταθερή αιμοδυναμικά. Πρόκειται για τη γυναίκα που έσωσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή ο διευθυντής της ΔΟΥ πέφτοντας πάνω στον δράστη καταφέρνοντας να τον αφοπλίσει μαζί με έναν άλλο υπάλληλο της Εφορίας.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» σταδιακά χθες το απόγευμα (16 Ιουλίου 2020) από το Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «Μαμάτσειο» οι τρεις τραυματίες που δέχθηκαν επίθεση στη ΔΟΥ Κοζάνης και η κατάστασή τους έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ασθενής Μ.Μ. 47 ετών είναι σε σταθερή κατάσταση και νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα κρανίου και ένα θλαστικό τραύμα στην πλάτη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά.

Η ασθενής  Π.Θ., 67 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με μηχανική υποστήριξη. Είναι σταθερή αιμοδυναμικά. Έγινε εκτίμηση της κατάστασής της από γναθοχειρουργό και τον Σ. Διευθυντή της οφθαλμολογικής λόγω της βλάβης στο πρόσωπο.

Ο ασθενής Ξ.Π., 56 ετών, νοσηλεύεται στη Β Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από χειρουργική επέμβαση λόγω κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης και τραυματισμού από τέμνον όργανο. Είναι αιμοδυναμικά σταθερός με μηχανική υποστήριξη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης