Την αισιοδοξία της για την πορεία της υγείας της Ιωάννας έπειτα από τα συνεχόμενα χειρουργεία εξέφρασε σε δηλώσεις της το απόγευμα της Δευτέρας στο Mega η διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής Μονάδας Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, Μαρία Καλοφώνου.

«Έχουν πάει καλά τα χειρουργεία μας, έχουμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε, όμως ο δρόμος είναι μακρύς», δήλωσε η γιατρός της 34χρονης που πριν από έναν μήνα δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα της Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πώς μπορεί να είναι ψυχολογικά. Την έχουν αναλάβει ειδικοί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο», είπε σχετικά με τη ψυχολογία της Ιωάννας η κα. Καλοφώνου που σημείωσε ότι προτεραιότητα είναι να βγει από τη μονάδα όπου νοσηλεύεται υπογραμμίζοντας ότι η 34χρονη δεν έχει δει ακόμη το πρόσωπό της.

«Εγώ πρέπει να προσέξω όσο γίνεται πιο γρήγορα να την βγάλω από τη μονάδα. Δεν έχει δει το πρόσωπό της. Δεν της κρύβουμε κάποια αλήθεια», επισήμανε.

Αισιόδοξος για την όραση της 34χρονης εμφανίστηκε ο Γιώργος Κυμιωνής, αναπληρωτής καθηγητής οφθαλμολογίας πανεπιστημίου Αθηνών, σημειώνοντας πως η πορεία του αριστερού της ματιού βαίνει καλώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Νομίζω τελικά για το μάτι το αριστερό, θα καταφέρουμε να κρατήσει μια λειτουργική όραση. Είναι μαραθώνιος αυτή η διαδικασία και Γολγοθάς για όλους», επισήμανε και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι θα φτάσουμε στο τέλος αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμη».

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή στην υπόθεση με το βιτριόλι: «Δεν το έκανα εξαιτίας του 40χρονου»

Επίθεση με βιτριόλι: Διαψεύδει παραχώρηση συνέντευξης η πλευρά της Ιωάννας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης