Επιδρομή "Ρουβίκωνα" σε συμβολαιογραφείο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018, 10:59
Επιδρομή "Ρουβίκωνα" σε συμβολαιογραφείο
Επίθεση σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Παρασκευής μέλη του «Ρουβίκωνα».

Ειδικότερα, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» εισέβαλαν στο συμβολαιογραφείο, το οποίο βρίσκεται στον 7ο όροφο κτηρίου στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας, και προκάλεσαν υλικές ζημιές, ενώ έπειτα από λίγο αποχώρησαν.

Σε ανάρτησή του στο athens.indymedia, ο «Ρουβίκωνας» σημειώνει ότι η επίθεση στο γραφείο έγινε επειδή «η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών». «Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαϊκών κατοικιών θα βιώνουνε και την αντίδραση των από τα κάτω» αναφέρουν μεταξύ άλλων τα μέλη της οργάνωσης.

Στη συνέχεια, ο «Ρουβίκωνας» έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, όπου παρουσιάζονται μέλη του φορώντας κουκούλες να εισβάλουν στο γραφείο και με βαριοπούλες να καταστρέφουν υπολογιστές και τζαμαρίες.

Στους χώρους του συμβολαιογραφείου υπάρχουν και πολίτες, οι οποίοι προσπαθούν να καλυφθούν.

Υπάλληλος του γραφείου εμφανίζεται να λέει στους εισβολείς πως το συμβολαιογραφείο δεν κάνει πλειστηριασμούς, με τα μέλη του «Ρουβίκωνα» να φωνάζουν «να τα πεις στο αφεντικό σου, έχετε κάνει δεκάδες».

Το βίντεο από την επίθεση στο συμβολαιογραφείο:To συμβολαιογραφείο που βρίσκεται στον 7ο όροφο κτηρίου στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας

Δύο σταγόνες αίματος αγνώστου προελεύσεως αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός στο δάπεδο του συμβολαιογραφείου


Αναλυτικά το κείμενο που αναρτήθηκε με το βίντεο από την επίθεση:

Δεν είναι περίοδος για μακροσκελείς θεωρητικές αναλύσεις. Όταν χιλιάδες άνθρωποι της τάξης μας απειλούνται με κατασχέσεις σπιτιών είναι η ώρα για δράση. Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαικών κατοικιών θα βιώνουνε και την αντίδραση των από τα κάτω.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΡΟΥΒΙΚΩΝ


Αναλυτικά το κείμενο που αναρτήθηκε στο athens.indymedia:

Δεν είναι περίοδος για μακροσκελείς θεωρητικές αναλύσεις. Όταν χιλιάδες άνθρωποι της τάξης μας απειλούνται με κατασχέσεις σπιτιών είναι η ώρα για δράση. Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαϊκών κατοικιών θα βιώνουνε και την αντίδραση των από τα κάτω. Σήμερα λίγο μετά τις 10 το πρωί επιτεθήκαμε στο συμβολαιογραφείο της Δάλλας Πολυζώη Θηρεσία. Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών. Όσο για τον ισχυρισμό τους πως δεν συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς να γνωρίζουν στο συγκεκριμένο γραφείο πως δεν ξεγελιόμαστε και είμαστε πάντα βέβαιοι για τις κινήσεις και τις δράσεις μας. Θα ακολουθήσει βίντεο.

ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018, 12:57