Επίθεση σε αστυνομικούς στη Βούλα

Επίθεση σε αστυνομικούς στη Βούλα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βούλα. Συγκεκριμένα, ομάδα περίπου 10 ανηλίκων, επιτέθηκε σε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα. 

Οι νεαροί, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με πέτρες και ρόπαλα, στην οδό Πλαπούτα.Τις Αρχές, ειδοποίησαν κάτοικοι της περιοχής, αφού στο σημείο όπου συνέβη το περιστατικό, το οποίο βρίσκεται δίπλα σε σχολείο, είχαν μαζευτεί κάποια άτομα και ακούγονταν φασαρίες. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως τα εν λόγω άτομα φέρεται να σχετίζονται με υποθέσεις ναρκωτικών. 

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί, τότε οι νεαροί  άρχισαν να τους βρίζουν και μάλιστα ένας χτύπησε στο πρόσωπο έναν αστυνομικό, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι συνάδελφοί του και να αρχίσει η συμπλοκή.

Τα μέλη της ΔΙΑΣ κάλεσαν ενισχύσεις και έως τώρα έχουν γίνει 10 προσαγωγές αλλά και συλλήψεις, ενώ έχουν κατασχεθεί ένα μαχαίρι, κροτίδες και γκαζάκια.Οι συλληφθέντες και οι προσαχθέντες έχουν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

 Όσον αφορά τους τέσσερις τραυματίες, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για άνδρες της αστυνομικής ομάδας. 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 22:32