Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής, ένας 28χρονος ρομά στην Αλίαρτο Βοιωτίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο νεαρός και δύο γυναίκες συνεργοί του πήγαν στο σπίτι ενός 68χρονου, στην περιοχή Υψηλάντης, όπου ο μεν 28χρονος και η μία συνεργός του παρέμειναν έξω από αυτό, κρατώντας «τσίλιες», ενώ η δεύτερη εισέβαλε στο σπίτι του ηλικιωμένου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και του Αστυνομικού Σταθμού Αλίαρτου, οι οποίοι ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενήργησαν επιστάμενες έρευνες και αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη του 28χρονου, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο γυναικών – συνεργών του 28χρονου, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης