Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έδεσε σήμερα στις 08.30 το κρουαζιερόπλοιο «Άστορ», παρά τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, προερχόμενο από το Τσανάκαλε της Τουρκίας. Το «Άστορ» βρίσκεται για πρώτη φορά στη συμπρωτεύουσα και θα αναχωρήσει γύρω στις 18.00, με προορισμό τη Νάξο.

Οι 500 Γερμανοί τουρίστες αμέσως μόλις πάτησαν το πόδι τους στην πόλη επιβιβάστηκαν σε τουριστικά λεωφορεία προκειμένου να περιηγηθούν σε κοντινά αρχαιολογικά μνημεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ναυτιλιακός πράκτορας Βίκος Παλαντζιάν, στις 31 Οκτωβρίου το λιμάνι της Θεσσαλονίκης πρόκειται να υποδεχθεί ακόμη ένα κρουαζιερόπλοιο, το «Voyager».

Σχολιάζοντας τη φετινή κίνηση των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της πόλης, ο κ. Παλαντζιάν επεσήμανε ότι καταγράφηκε λίγο καλύτερη σε σχέση με πέρυσι κι εξέφρασε την ελπίδα πως τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Σύμφωνα με τον ίδιο ωστόσο, το γεγονός ότι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης δεν έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί πολυάριθμα κρουαζιερόπλοια ταυτόχρονα, λόγω μη επαρκούς χώρου, περιορίζει σημαντικά τη δράση των πρακτόρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης