Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος 

Στο στόχαστρο κακοποιών μπήκε τις προηγούμενες ημέρες ένα κατάστημα τεχνολογίας το οποίο βρίσκεται στον πιο κεντρικό δρόμο του Περιστερίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για το «Mr-Mobile», που ειδικεύεται στην πώληση-ανταλλαγή καινούριων ή μεταχειρισμένων κινητών τηλεφώνων, tablet κ.ά. και το οποίο βρίσκεται επί της Βασιλέως Αλεξάνδρου.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, από το ρεπορτάζ του zougla.gr, ήταν γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας 12 Απριλίου όταν πέντε άτομα, κινούμενα πεζά, προσέγγισαν την κεντρική είσοδο του καταστήματος και άρχισαν να παρατηρούν το εσωτερικό του.

Οι κινήσεις τους ήταν γρήγορες και οργανωμένες. Όπως θα δείτε και στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zougla.gr, αρχικά οι δράστες επιστράτευσαν δύο καλύμματα φρεατίων από τον δρόμο, τα οποία χρησιμοποίησαν προκειμένου να σπάσουν τη γυάλινη πόρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα δευτερόλεπτα πριν, όλα τα μέλη της ομάδας των δραστών γράπωσαν το μεταλλικό ρολό σηκώνοντάς το μερικά εκατοστά από το έδαφος – όσο χρειαζόταν δηλαδή για να γίνει δυνατή η πρόσβαση στο εσωτερικό του καταστήματος.

Ντοκουμέντο από την είσοδο της συμμορίας στο κατάστημα

 

Όταν το ρολό ανέβηκε πια στην κατάλληλη θέση, η πενταμελής συμμορία εισέβαλε στην επιχείρηση και σάρωσε τα πάντα. Έχοντας ανά χείρας πλαστικούς κουβάδες και κασόνια κατευθύνθηκαν με ορμή προς τα ράφια και το ταμείο και άρχισαν το πλιάτσικο καταφέρνοντας σε περίπου ένα λεπτό να αποσπάσουν περισσότερες από 40 ηλεκτρονικές συσκευές (κινητά, tablet κ.ά.).

Ντοκουμέντο από τη δράση τους εντός της επιχείρησης 

 

Λήψη από άλλη κάμερα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης