Τις συνθήκες θανάτου ενός 23χρονου, από την Κλειτορία, διερευνά κλιμάκιο της Τροχαίας Πατρών που βρέθηκε στην περιοχή χθες το πρωί.

Ο 23χρονος επέβαινε σε δίκυκλο μοτοποδήλατο και συγκρούστηκε με φορτηγό στις 15:10 το μεσημέρι της Τρίτης, στον επαρχιακό δρόμο που ενώνει την Κλειτορία με την Τρίπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 23χρονος ο δρόμος εμφανίζει στροφή με αποτέλεσμα η ορατότητα των οδηγών να είναι περιορισμένη.

Εκτός από καταθέσεις που θα λάμβαναν, οι αστυνομικοί διερευνούσαν τη θέση του δικύκλου και του φορτηγού αμέσως μετά τη μεταξύ τους σύγκρουση.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, η Τροχαία διερευνά τι συνέβη και ο 23χρονος συγκρούστηκε με το φορτηγό που εκείνη την ώρα ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα πορείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κάθε φορά που διέρχονται από τη συγκεκριμένη διαδρομή. Και αυτό γιατί ο δρόμος Κλειτορίας- Τρίπολης είναι ιδιαίτερα στενός και εμφανίζει αλλεπάλληλες στροφές με αποτέλεσμα η οδήγηση να γίνεται δυσχερής για τους οδηγούς.

Πηγή: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης