Μια ομάδα περίπου 50 «Αγανακτισμένων» πραγματοποίησαν πορεία χθες το βράδυ, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης των Τρικάλων φωνάζοντας συνθήματα κατά των πολιτικών.

Κατευθύνθηκαν λοιπόν, στα πολιτικά γραφεία των 5 τοπικών βουλευτών και όπου παρέμεναν από 5 περίπου λεπτά στο καθένα, φωνάζοντας συνθήματα κατά του βουλευτή και εν συνεχεία, βάζανε με σπρέι την … υπογραφή της διαμαρτυρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, βρέθηκαν στο κτήριο που στεγάζει το γραφείο του βουλευτή του ΠαΣΟΚ Χρήστου Μαγκούφη, αναγράφτηκαν τα συνθήματα «Χούντα», «Ελευθερία», «Δεν είμαστε πελάτες σας, είμαστε πολίτες να φοβάστε…» και μαύρισαν την ταμπέλα της εισόδου του κτηρίου.

Ακολούθησε το πολιτικό γραφεία του βουλευτή της Ν.Δ. Νίκου Λέγκα, όπου σβήσανε με κόκκινο σπρέι την ταμπέλα του πολιτικού γραφείου και αναγράψανε τα συνθήματα «καθήκι» και «κάτω η χούντα».

Επόμενη στάση των «Αγανακτισμένων» το πολιτικό γραφείο του βουλευτή του ΠαΣΟΚ Χρήστου Χάϊδου, όπου γράφθηκε το σύνθημα «χάος καμιά ελπίδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην συνέχεια, κατευθύνθηκαν στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή του ΠαΣOΚ Σούλας Μερεντίτη και γράφθηκαν συνθήματα στο πλατύσκαλο και στον τοίχο του κτηρίου «Πασόκια ληστές», «ΤΝΤ στο ΔΝΤ», «κάτω η χούντα».

Οι νυχτερινές … «επισκέψεις» των αγανακτισμένων, ολοκληρώθηκε στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή της Ν.Δ. Σωτήρη Χατζηγάκη με τα συνθήματα στην πρόσοψη του γραφείου «ΟΠΕΚΕΠΕ, ΑΓΡΟΓΗ, ΘΕΜΙΣ» και «ψόφα» στην θέση του ονόματός του.

Σύμφωνα με το trikalanews, το μήνυμα που έστειλαν ήταν σαφέστατο καθώς θεωρούν ότι και οι 5 βουλευτές του Νομού, είναι συνυπεύθυνοι για την οικονομική κατάσταση της χώρας, ειδικά μετά και την ψήφιση του έστω και …μισού Εφαρμοστικού Νόμου για το Μεσοπρόθεσμο και από την Ν.Δ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης