Επίσκεψη διατελεσάντων διοικητών Κέντρου Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων και σχολής Διαβιβάσεων στις εγκαταστάσεις τους

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017, 13:37
Επίσκεψη διατελεσάντων διοικητών Κέντρου Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων και σχολής Διαβιβάσεων στις εγκαταστάσεις τους
Στο πλαίσιο δράσης που έχει καθιερώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού, σύμφωνα με την οποία οι διατελέσαντες Διοικητές Κέντρων Εκπαίδευσης και Σχολών του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιούν επισκέψεις στα Κέντρα και τις Σχολές που διοίκησαν, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, οι διατελέσαντες Διοικητές του Κέντρου Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων και της Σχολής Διαβιβάσεων, πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις τους, στο Χαϊδάρι Αττικής.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στις τεχνολογικές εξελίξεις του Όπλου των Διαβιβάσεων, καθώς και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, στην κατεύθυνση της περαιτέρω αναβάθμισής του.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, θεωρεί την παραπάνω δράση ως ιδιαιτέρως σημαντική, αφού οι εμπειρίες και οι γνώσεις των πρώην Διοικητών, οι οποίοι υπηρέτησαν το Στρατό Ξηράς, την Πατρίδα και γενικότερα το κοινωνικό σύνολο επί σειρά ετών από νευραλγικές θέσεις, αποτελούν για όλους τους νεότερους πηγή πολύτιμων γνώσεων και ιδεών.

Τους διατελέσαντες Διοικητές υποδέχθηκαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαβιβάσεων του ΓΕΣ, Υποστράτηγος Απόστολος Περβολαράκης και ο Διοικητής της Σχολής Διαβιβάσεων, Ταξίαρχος Χρήστος Αθανασιάδης.Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017, 13:39