Την ανάγκη να σταματήσει η σεναριολογία περί αναδιάρθρωσης του χρέους της χώρας μας, γιατί η «συζήτηση κάνει κακό», τόνισε σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, μετά την επίσκεψή του στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης.

«Ας κάνουμε όλοι αυτά που πρέπει να κάνουμε, ας αφήσουμε πίσω το κακό μας παρελθόν και είμαι βέβαιος, πως με λίγη αισιοδοξία και πιστεύοντας στον εαυτό μας, θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα», υπογράμμισε, υπενθυμίζοντας ότι οι Έλληνες ξεπέρασαν στο παρελθόν ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς σχετικά με στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, που κάνουν λόγο για ασυνεννοησία της κυβέρνησης, ο κ. Μαγκριώτης υπογράμμισε ότι εν μέσω των δύσκολων συνθηκών και της μεγάλης πίεσης που επικρατεί, προκειμένου σε περιορισμένο χρόνο να γίνουν «πολλά, δύσκολα πράγματα και επώδυνα πολλές φορές», είναι «λογικό και κατανοητό να υπάρχουν τριβές και προβλήματα». Ωστόσο, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο σκοπός όλων είναι κοινός και θα επιτευχθεί τελικά και «ο καλύτερος συντονισμός».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης