Επίσκεψη Μπουτάρη στα Σκόπια

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013, 17:43
Επίσκεψη Μπουτάρη στα Σκόπια
Επίσκεψη στα Σκόπια θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης, στις 10 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της παρουσίασης της πόλης που θα γίνει στο Οικονομικό Επιμελητήριο της ΠΓΔΜ.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι οικονομικές, αναπτυξιακές, τουριστικές και πολιτιστικές δυνατότητες της Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση περιλαμβάνονται πέντε θεματικές ενότητες, οι οποίες αφορούν στην ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού, στις δυνατότητες και προοπτικές του λιμανιού και της Διεθνούς Έκθεσης και στην παρουσίαση του Διεθνούς Πανεπιστημίου και της πόλης της Θεσσαλονίκης ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας για το 2014.

Στην παρουσίαση θα συμμετάσχουν τουριστικοί και ξενοδοχειακοί φορείς της Θεσσαλονίκης, αντιπροσωπείες του ΟΛΘ και της ΔΕΘ-HELEXPO, καθώς και εκπρόσωποι του Διεθνούς Πανεπιστημίου, της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014 και αντιπροσωπεία του Δήμου της Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Μπουτάρης, μεταξύ άλλων, αναμένεται να έχει και συναντήσεις με τον δήμαρχο των Σκοπίων Κότσε Τραγιάνοφσκι και τη δήμαρχο του Τετόβου Τεούτα Αρίφι.

Mε πληροφορίες από το ΑΠΕ
Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013, 17:43