Ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, επισκέφθηκε το παιδικό χωριό SOS της Βάρης και παρέδωσε στη διοίκηση το ποσό των 3.000 ευρώ ως συμβολική ενίσχυση για το έργο που επιτελεί, δηλώνοντας: «Προτεραιότητά μας, η έμπρακτη στήριξη και η δημιουργική επανεκκίνηση δομών που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο, όπως τα παιδικά χωριά SOS».

Ο κ. Πατούλης συνοδευόταν από μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ τους οποίους ο πρόεδρος του Δ.Σ. των Παιδικών Χωριών SOS, καθηγητής Κ. Συρίγος και τα μέλη του Δ.Σ., ενημέρωσαν για τις δράσεις της δομής όπου φιλοξενούνται 74 παιδιά αλλά και για τις ανάγκες που υπάρχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο περιφερειάρχης συνομίλησε με παιδιά αλλά και με τις μητέρες SOS, τις οποίες συνεχάρη για το έργο τους, άκουσε τις ανάγκες τους και έδωσε την υπόσχεση ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους. Ευχήθηκε καλή χρονιά στα παιδιά που φιλοξενούνται και στο προσωπικό που τα φροντίζει και δεσμεύτηκε ότι ως Περιφέρεια, αλλά και ως Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, θα έχει ύψιστη προτεραιότητα τη στήριξη αυτών των παιδιών προκειμένου να μεγαλώσουν σωστά και να ενσωματωθούν με υγιή τρόπο στην κοινωνία. «Ενίσχυση των πολιτικών κοινωνικής πρόνοιας είναι ψηλά στην ατζέντα μας και σε αυτό το πλαίσιο κατόπιν διαβούλευσης,  θα δρομολογήσουμε μία ουσιαστική επανεκκίνηση όλων των κοινωνικών δομών αυτού του τύπου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης