Δυο τραυματίες στο κεφάλι είναι ο απολογισμός των επεισοδίων, τα οποία ξέσπασαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, περίπου 40 Σύροι μετανάστες δέχθηκαν επίθεση, πίσω από το ξενοδοχείο Intercontinental, όπου βρίσκονται εργατικές κατοικίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μία ομάδα αγνώστων επιτέθηκε κατά των δύο καταστημάτων, τα οποία ανήκουν σε Άραβες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα και να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Οι δράστες ήταν ντυμένοι στα μαύρα και φορούσαν μαντίλια στο κεφάλι.

Εκτόξευσαν μία βόμβα μολότοφ καθώς και μία χειροβομβίδα κρότου λάμψης ή κροτίδα κατά των συγκεντρωμένων Αράβων, οι οποίοι συχνάζουν στην περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές εναντίον δύο μίνι μάρκετ με αραβικά προϊόντα, ενώ και ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο υπέστη ζημιές.

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο.

Φαίνεται ότι μετά την επίθεση ορισμένοι μετανάστες στράφηκαν εναντίον των επιτιθέμενων και άρχισαν να τους κυνηγούν στην περιοχή.

Για να ξεφύγουν οι επιτιθέμενοι εισήλθαν σε μια πολυκατοικία, πιθανότατα στην οδό Σφιγγός, όπου και παρέμειναν για λίγη ώρα.

Συνολικά, έγιναν οκτώ προσαγωγές από την περιοχή. Οι δύο είναι Έλληνες και οι έξι αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας Σύρος επειδή έφερε φαλτσέτα και άλλος ένας επειδή έφερε στιλιάρι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης