Παρέμβαση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη έκανε με επιστολή του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός σχετικά με την συνδεδεμένη ενίσχυση βάμβακος για το τρέχον έτος.

Ο κ. Αγοραστός ζητά διαβεβαίωση από τον Υπουργό για την καταβολή της συνδεδεμένης ενίσχυσης βάμβακος 2011, ανεξαρτήτως αν οι παραδόσεις βάμβακος καλύπτουν το όριο παραγωγής ανά στρέμμα που προβλέπει η σχετική ΚΥΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κ. Αγοραστός ζητά επίσης την παρέμβαση του Υπουργού προς τον ΟΠΕΚΕΠΕ ώστε να ακυρωθούν οι πράξεις επιβολής προστίμου για το έτος 2010 και να πληρωθούν στο ακέραιο οι παραγωγοί την ενιαία ενίσχυση του 2011, καθώς και να μην ληφθούν υπόψη όσες αντίστοιχες περιπτώσεις ελέγχων έχουν διενεργηθεί για το 2011 για το σημείο των όρων πολλαπλής συμμόρφωσης που αφορά την άδεια χρήσης νερού άρδευσης και πρόκειται να επιβληθούν αντίστοιχα πρόστιμα, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου και έκδοσης αδειών χρήσης νερού (16.06.2012) από τις Διευθύνσεις Υδάτων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων όλης της χώρας.

Πηγή:thessalianews

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης