Η «Ζούγκλα» ενημέρωσε με επιστολή τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης σχετικά με τη δημόσια συμπεριφορά και τον προκλητικά παραβατικό λόγο του μέλους του, Θάνου Καρατσιώλη. Ο δικηγόρος εκ Θεσσαλονίκης προπαγανδίζει μέσω Διαδικτύου θέσεις που υποβαθμίζουν το αδίκημα του βιασμού. Πρόκειται για κατάφωρη προσβολή της γυναικείας αξιοπρέπειας, αλλά και συνειδητής προσπάθειας απαλλαγής των βιαστών από τις επιπτώσεις παράβασης του νόμου. Προς Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, πρόκειται για μια απαράδεκτη και κατάπτυστη δημόσια συμπεριφορά η οποία εκθέτει τον νομικό κόσμο της Θεσσαλονίκης.

Η επιστολή της «Ζούγκλας» έχει ως εξής:  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από “zougla.gr”

Κυρίες-Κύριοι,

Αιτούμεθα της προσοχής σας και προσφεύγουμε στη νομική σας επάρκεια σχετικά με τη συμπεριφορά μέλους σας ως προς το μείζον ζήτημα που απασχολεί την τελευταία περίοδο την κοινή γνώμη. Τους βιασμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή την “Υπόθεση Λιγνάδη” ο δικηγόρος και μέλος του Συλλόγου σας, Θάνος Καρατσιώλης, ανάρτησε κείμενο και video σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με απαράδεκτες, κατάπτυστες και εξωφρενικά επικίνδυνες για το κοινωνικό σύνολο απόψεις επί του ζητήματος. Ο συγκεκριμένος εμφανίζεται ως “αναθεωρητής” της υφισταμένης νομολογίας και προτείνει ανήκουστες προσεγγίσεις της εγκληματικής πράξης του βιασμού προσβάλλοντας το κοινωνικό σύνολο, αλλά και την ίδια την έννοια του Δικαίου.

Σας κοινοποιούμε τόσο τη συγκεκριμένη ανάρτησή του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όσο και το video το οποίο ανάρτησε προκειμένου να έχετε μια πλήρη εικόνα ως προς τη δημόσια συμπεριφορά του.*

Ζητάμε από εσάς να πάρετε θέση έναντι αυτής της δημόσια εκφρασμένης “ύβρεως” έναντι της Κοινωνίας, της γυναικείας υπόστασης, της ίδιας της έννοιας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της διασφάλισης της σωματικής και ψυχικής ακεραιότητας ενός εκάστου των πολιτών αυτής της χώρας.

Αναμένουμε από εσάς να πάρετε δημόσια εκφρασμένη θέση έναντι της συμπεριφοράς του μέλους σας.

Εν αναμονή
Φιλικά “zougla.gr”
Διεύθυνση e-mail info@zougla.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2115550500

*Δείτε την ανάρτηση του Θάνου Καρατσιώλη στο Διαδίκτυο
*Παρακολουθήστε video με τις τοποθετήσεις του».

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης