Ο πρώην αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης Γιώργος Κοσμάς του οποίου το όνομα συμπεριλαμβάνεται στις λίστες του ΣΔΟΕ με ονόματα πολιτικών αλλά και αιρετών προσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, απέστειλε επιστολή στη zougla.gr διά της οποίας κοινοποιεί έγγραφο του ΣΔΟΕ σύμφωνα με το οποίο – όπως λέει και ο ίδιος- το όνομά του δεν υπάρχει σε καμία λίστα.

Δημοσιεύουμε το έγγραφο που απέστειλε ο κ. Γ. Κοσμάς, αλλά ταυτόχρονα υπενθυμίζουμε ότι η zougla.gr δημοσίευσε και τα επίσημα έγγραφα του ΣΔΟΕ με ονόματα πολιτικών, δημάρχων και αντιδημάρχων που ελέγχονται από τις περιφερειακές διευθύνσεις του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύντομη επιστολή του κου Γιώργου Κοσμά καθώς και το έγγραφο του ΣΔΟΕ έχουν ως εξής:
Αξιότιμε κύριε Τριανταφυλλόπουλε,

Δεδομένου ότι είστε ο υπεύθυνος έκδοσης και διαχειριστής της ιστοσελίδας www.zougla.gr
Σας προωθώ ηλεκτρονικά την απάντηση που έλαβα από το Σ.Δ.Ο.Ε. κατόπιν εξώδικης πρόσκλησής μου, σχετικά με την ανύπαρκτη λίστα που αναρτήσατε στην ιστοσελίδα σας, στην οποία φέρομαι ως ο υπ’ αριθ. 33 σε αυτήν, με την ιδιότητα του πρώην Αντιδημάρχου Λυκόβρυσης και ΣΑΣ ΚΑΛΩ να την αναρτήσετε Α Μ Ε Σ Α στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας σας, επιφυλασσόμενος των νομίμων δικαιωμάτων μου κατά παντός υπευθύνου.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Γεώργιος Κοσμάς του Μιλτιάδη
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
κάτοικος Αθηνών, οδός Ζωοδόχου Πηγής 16
πρώην Αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης Αττικής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης