Επιστρατεύονται οι χύτρες στο νοσοκομείο του Βόλου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011, 05:45
Επιστρατεύονται οι χύτρες στο νοσοκομείο του Βόλου
Πριν από τρία χρόνια εγκαινιάστηκε το Νοσοκομείο Βόλου, αλλά η σημερινή εικόνα που επικρατεί θυμίζει περασμένες δεκαετίες.

Συγκεκριμένα, οι δύο λέβητες παρουσίασαν διαρροές με αποτέλεσμα ολόκληρο το κτήριο να έχει ξεμείνει από ζεστό νερό εδώ και δέκα ημέρες!

Αποτέλεσμα; Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος», επιστρατεύονται οι χύτρες και οι κατσαρόλες από νοσηλευτές και γιατρούς στη Μαιευτική Κλινική προκειμένου να ζεστάνουν το νερό και να πλύνουν τα νεογέννητα.

Μεγάλο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όμως και οι γιατροί και ειδικά οι χειρούργοι καθώς πριν από κάθε χειρουργείο πρέπει να πλύνουν -και μάλιστα καλά- τα χέρια τους μέχρι τον αγκώνα.

«Στο παλιό Νοσοκομείο είχαμε θερμοσίφωνες και στην περίπτωση που είχαμε κάποια κεντρική βλάβη μπορούσαμε να τους ανάψουμε και να έχουμε ζεστό νερό για τις ανάγκες των Κλινικών αλλά και των ασθενών. Τώρα ούτε οι ασθενείς μπορούν να πλυθούν, ούτε οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Μιλάμε για κακοτεχνία, διότι ο εξοπλισμός του Νοσοκομείου είναι μόλις τριών ετών» υποστήριξε ο Παναγιώτης Μοσχοτζόπουλος, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Βόλου.

Τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Βόλου δε σταματούν εκεί καθώς έχει δημιουργηθεί πρόβλημα ακόμη και με τη θέρμανση σε κάποια σημεία του Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να υπάρχει κρύο ακόμη και σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011, 05:54