Φωτογραφίες – video: Παναγιώτης Σαγκούρης

Επίθεση με μαχαίρι και οξύ εξαπέλυσε κατά αστυνομικών περίπου στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας ένας άνδρας στον Άγιο Παντελεήμονα, στην οδό Λεμεσού 4.

Η είσοδος της πολυκατοικίας όπου έγινε η επίθεση κατά των αστυνομικών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Παντελεήμονα δέχτηκαν παράπονα για έντονη δυσοσμία, η οποία προερχόταν από ένα ισόγειο διαμέρισμα, και μετέβησαν επί τόπου για να πραγματοποιήσουν έρευνα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφθασαν στο σημείο μαζί με δικαστικό επιμελητή, προκειμένου να κάνουν έξωση στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

Ο άνδρας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι ρακοσυλλέκτης και έχει ψυχολογικά προβλήματα. 

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, σε έξαλλη κατάσταση, τραυμάτισε τον έναν αστυνομικό στο δάκτυλο με μαχαίρι, ενώ έριξε άκουα φόρτε σε έναν άλλο, στο πρόσωπο και στη στολή του. 

Στον τραυματία αστυνομικό που φέρει εκδορές στο δάκτυλο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από σταθμό του ΕΚΑΒ, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός δεν τραυματίστηκε.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο. 

Γείτονες του ατόμου που επιτέθηκε κατά των αστυνομικών ανέφεραν πως πρόκειται για έναν υπέρβαρο άνδρα με ψυχολογικά προβλήματα που είχε ιδιαίτερη περίεργη συμπεριφορά. Παράλληλα, επεσήμαναν πως το τελευταίο διάστημα ο άνδρας δεν έβγαινε από το διαμέρισμά του, ενώ μίλησαν για περίεργη μυρωδιά που τους έκανε να πιστεύουν πως εντός της οικίας μπορεί να υπήρχε πτώμα και έτσι ζήτησαν την επέμβαση των Αρχών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης