Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην έδρα του στο Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιώργο Χριστοβασίλη.

Ο τελευταίος συνοδευόμενος από τον νομικό σύμβουλο της ομάδας κ. Γεώργιο Βήτα και το μέλος του Δ.Σ κ. Κωνσταντίνο Σαμαντούρο επισκέφθηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και είχαν μαζί του ενδιαφέρουσα συζήτηση διάρκεια 45 λεπτών περίπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο κ. Χριστοβασίλης ανακοίνωσε στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο ότι με πρότασή του και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., ο παναγιότατος είναι πλέον επίτιμο μέλος της ομάδος των Ιωαννίνων.

Ο Πατριάρχης με την σειρά του ευχαρίστησε για την τιμή και δήλωσε ικανοποιημένος για την συνάντηση αυτή που περιστράφηκε στην επιχειρηματικότητα, στην ζωή στο πατριαρχείο και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Στην συνέχεια ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος δέχθηκε με χαρά μια φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας, Τελειώνοντας την συζήτηση ο Πατριάρχης ζήτησε από τον πρόεδρο του ΠΑΣ και αυτούς που τον συνόδευαν να μεταφέρουν την αγάπη του σε ολόκληρη την Ήπειρο και τους φιλάθλους του ΠΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης