Επιβάτης σκορπίζει τον τρόμο σε λεωφορείο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011, 18:57
Επιβάτης σκορπίζει τον τρόμο σε λεωφορείο
Τον εφιάλτη έζησαν οι 20 επιβάτες υπεραστικού λεωφορείου που εκτελούσε στις 20:00 το δρομολόγιο Αθήνα- Λαμία, όπως κατήγγειλε επιβάτιδα στο Lamiareport.

Μόλις το λεωφορείο βγήκε στην εθνική οδό, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 45 ετών, σηκώθηκε επάνω και άρχιζε να φωνάζει δυνατά. «Φέρτε μου ένα καλό μ.... να το γ..... , Θα σας π..... όλες εδώ μέσα και μετά θα κάτσω να με γ..... και εμένα, όλοι οι άντρες».

Ταυτόχρονα φωνάζοντας όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά, έσχιζε τα ρούχα του και έμεινε με το εσώρουχο.

Όλοι οι επιβαίνοντες έπαθαν σοκ. Ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά ήταν στην εθνική οδό με έναν άντρα μέσα στο λεωφορείο εκτός ελέγχου που εκτός από αυτά που έλεγε, έσκιζε τα καθίσματα και τα μαξιλαράκια, προκαλώντας καταστροφές στο λεωφορείο.

Εκεί όμως που όλοι πάγωσαν, ήταν όταν μια επιβάτης είδε στην τσέπη του πεσμένου μπουφάν του 45χρονου ένα ψαλίδι. Ευτυχώς κατάφερε και το έσπρωξε με το πόδι της κάτω από το κάθισμα και προσεύχονταν να έρθει γρήγορα η αστυνομία.

Κανείς δεν ήξερε τι μπορεί να κάνει από στιγμή σε στιγμή ο άγνωστος άνδρας, που δεν είχε καμία επαφή με την πραγματικότητα και δεν γνώριζαν πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι.

Το λεωφορείο πήγαινε πολύ σιγά και λίγο αργότερα κάπου σταμάτησε. Ο άγνωστος άνδρας έλεγε ότι δεν έχει πρόβλημα με την αστυνομία αρκεί να μην έλθει με την σειρήνα αναμμένη.

Όλο το σκηνικό κράτησε πάνω από 40 λεπτά μέχρι να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και να τον συλλάβουν.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ο οδηγός με τον εισπράκτορα και κάποιοι από τους επιβάτες, που ήταν πιο ψύχραιμοι, προσπαθούσαν να του μιλήσουν και να τον ηρεμήσουν, ώστε να κερδίσουν χρόνο μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι κανείς από τους 20 περίπου επιβάτες δεν θα ξεχάσει το επεισοδιακό ταξίδι που ευτυχώς δεν είχε ακόμη πιο δυσάρεστη τροπή.

Πηγή: lamiareport.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2011, 18:59