Μια 67χρονη γυναίκα, με την οποία είχε περιστασιακές ερωτικές επαφές, βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία ενός 86χρονου που βρέθηκε δεμένος, φιμωμένος και πνιγμένος ανήμερα των Θεοφανείων έξω από το χωριό Αρδαμέρι στη Θεσσαλονίκη.

Λίγες ημέρες μετά τον εντοπισμό του πτώματος, και αφού είχε αποκλειστεί εξαρχής το ενδεχόμενο της ληστείας, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης συνέλαβε την 67χρονη, αλλά και έναν συνομήλικο της, ο οποίος κατηγορείται ότι τη βοήθησε να μεταφέρει το πτώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η συλληφθείσα στους αστυνομικούς, το θύμα την επισκέφτηκε σπίτι της και την πίεζε να συνευρεθούν σεξουαλικά, εκείνη όμως δεν ήθελε. Μετά από διαπληκτισμό, η δράστης έσπρωξε τον ηλικιωμένο, ο οποίος χτύπησε το κεφάλι του σε έναν καναπέ και ολοκλήρωσε το έγκλημα, πνίγοντας τον άτυχο άνδρα και δένοντάς τον χειροπόδαρα.

Λίγο αργότερα, στο σπίτι της γυναίκας πήγε ο συνομήλικος της, με τον οποίο επίσης διατηρούσε ερωτική σχέση. Αφού πρώτα του έκανε το τραπέζι, η 67χρονη του αποκάλυψε ότι στο διπλανό δωμάτιο είχε αφήσει το πτώμα του ηλικιωμένου και ζήτησε τη βοήθειά του για να το ξεφορτωθεί, όπως και τελικά έγινε.

Διαβάστε επίσης: Έδεσαν, φίμωσαν και έπνιξαν 86χρονο γεωργό, 7 Ιανουαρίου 2009, 08:32

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης