Το εργοτάξιο του Μετρό στη Νέα Ελβετία Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, όπου ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Γιάννη Μυλόπουλο.

Σε δηλώσεις του ο Τζιτζικώστας τόνισε τη σημασία της επανέναρξης των εργασιών για ένα έργο που το περιμένει πολλά χρόνια η Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι η τελευταία ευκαιρία για το Μετρό της Θεσσαλονίκης αρκεί όλοι οι φορείς να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους. Η συνεργασία Περιφέρειας και Αττικό Μετρό είναι εξαιρετική. Ζητώ από την κυβέρνηση να βρει τρόπο να ανακουφίσει όλους εκείνους τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες που σε πολλές περιπτώσεις όχι μόνο ταλαιπωρήθηκαν αλλά και καταστράφηκαν. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να αποζημιωθούν. Ζητώ ακόμα από την Κυβέρνηση να εντάξει στο πακέτο Γιούνκερ τις μελέτες για επέκταση του Μετρό και προς τα δυτικά. Στόχος μας είναι η ισόρροπη ανάπτυξη της περιοχής» είπε ο κ. Τζιτζικώστας.

Από την πλευρά του ο κ. Μυλόπουλος ευχαρίστησε την Περιφέρεια για τη συνεργασία και τόνισε τη σημασία της συνεργασίας όλων των φορέων για την έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου. Για την επέκταση προς δυτικά έθεσε ως στόχο σε μια δεκαετία όλοι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης να έχουν πρόσβαση στο Μετρό.

ΠΗΓΗ: press724.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης