Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης του κεντρικού οδικού δικτύου Π.Α.Ο.Δ. Πειραιά οι οποίες διακόπηκαν τον  Αύγουστο, λόγω του κυκλοφοριακού φόρτου με τη μαζική μετακίνηση των επιβατών από και προς το λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, εκτελούνται ασφαλτικές εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος επί του οδικού τμήματος της οδού Εθνάρχου Μακαρίου από Δημ. Φαληρέως (ΣΚΑΪ) έως Μικράς Ασίας (πεζογέφυρα γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης) και στις δύο κατευθύνσεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εργασίες πραγματοποιούνται κατά τις νυχτερινές ώρες, έτσι ώστε να υπάρχουν οι ελάχιστες δυνατές κυκλοφοριακές επιπτώσεις.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 2.4 εκατ. ευρώ, εκτελεί η Διεύθυνση διαχείρισης μητροπολιτικών υποδομών της Περιφέρειας Αττικής με αντικείμενο τη συστηματική τμηματική και εκτεταμένη συντήρηση της επιφάνειας κυκλοφορίας, του οδικού δίκτυο ΠΑΟΔ Πειραιά, αρμοδιότητας της Περιφέρειας.
 
Ο περιφερειάρχης  Γιωργος Πατούλης επισημαίνει σχετικά: «Οι κεντρικοί δρόμοι στο μεγαλύτερο και πλέον πολυσύχναστο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά μας, γίνονται πλέον ασφαλέστεροι και πιο λειτουργικοί για τους χρήστες τους. 
Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας είχαμε δεσμευθεί πως ψηλά στην ατζέντα των προτεραιοτήτων μας θα ήταν ο εκσυγχρονισμός και η συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας, καθώς για χρόνια δεν είχαν γίνει ανάλογες εργασίες. Με δεδομένο ότι για εμάς η ασφάλεια της ζωής των πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα, θα συνεχίσουμε να επενδύουμε ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης