Ερωτήματα και αγανάκτηση έχουν προκαλέσει σε κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής του Κολωνακίου οι εργασίες που πραγματοποιεί από σήμερα συνεργείο στην Πλατείας Φιλικής Εταιρίας.

Σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών, κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής, το εν λόγω συνεργείο πραγματοποιεί οικοδομικές εργασίες από τις 21 Ιουλίου για λογαριασμό νεοσύστατου καταστήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίοικοι καταγγέλλουν ότι το συνεργείο έχει προχωρήσει σε «κατάληψη» του πεζοδρομίου, χωρίς μάλιστα να αναφέρεται πουθενά ο αριθμός αδείας για τις εργασίες. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα φέρονται να απευθύνονται σε έντονο ύφος σε μοτοσυκλετιστές που επιχειρούν να σταθμεύσουν τις μοτοσυκλέτες τους στις θέσεις για μηχανάκια που υπάρχουν στο σημείο, και τις οποίες έχει οικειοποιηθεί το φορτηγό των εργασιών και η μοτοσικλέτα του… εργολάβου.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί και η… πρωτοβουλία δόμησης μιας κατασκευής η οποία περικλείει το δέντρο που βρίσκεται στο χώρο, με σκοπό σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες να μετατραπεί σε παγκάκι το οποίο θα εκμεταλλεύεται το νεοσύστατο κατάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης