Σε ένα απέραντο εργοτάξιο μετατράπηκε σήμερα, 11 Αυγούστου περιοχή της Σαντορίνης, σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στην αίθουσα σύνταξης της «Ζούγκλας».

Σε μία περίοδο που ο τουρισμός χτυπάει «κόκκινο» και το νησί «βουλιάζει» από τους επισκέπτες, κάποιοι – άγνωστοι μέχρι στιγμής- αποφάσισαν να κάνουν χωματουργικές εργασίες. Επιστράτευσαν για αυτόν τον σκοπό, σφυρί, εκσκαφέα και φορτηγά για τη μεταφόρτωση των αδρανών υλικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες του τουρισμού και οι ίδιοι οι τουρίστες μην πιστεύοντας στα μάτια τους, λόγω της σκόνης και στα αυτιά τους, λόγω του θορύβου που προκαλούν τα βαριά μηχανήματα, άρχισαν να διαμαρτύρονται προς τις τοπικές αρχές. Μάλιστα, ορισμένοι από τους τουρίστες, που δεν τους κρατάει τίποτα στο νησί, ζητούν να τους επιστραφούν τα χρήματα που κατέβαλαν, γιατί θέλουν να φύγουν.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο Δήμος Θήρας αρνείται ότι πραγματοποιεί οποιαδήποτε εργασία. Η «Ζούγκλα» επικοινώνησε με το γραφείο Δημάρχου. Η απάντηση που λάβαμε ήταν η ίδια. Ακολούθως επικοινώνησε με το Επαρχείο, όμως η υπάλληλος που σήκωσε το τηλέφωνο μας παρέπεμψε σε ένα σταθερό τηλέφωνο, στο οποίο βρίσκεται ο υπεύθυνος κυρίως τις πρωινές ώρες.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης