Ερωτικό τρίγωνο με στόχο... τον σύζυγο!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014, 10:52
Ερωτικό τρίγωνο με στόχο... τον σύζυγο!
Δεν αρκούσε ένα διαζύγιο σε μια γυναίκα, κάτοικο χωριού της Κρήτης, η οποία έβαλε τον κατά πολύ νεότερο εραστή της να κάψει το αυτοκίνητο του ανυποψίαστου συζύγου της!

Το αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη του, τυλίχθηκε στις φλόγες. Έπειτα από την έρευνα των Αρχών, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για εμπρηστική ενέργεια. Η έρευνα έμοιαζε να καταλήγει σε τέλμα, όμως το «σούσουρο» στο χωριό για την εξωσυζυγική σχέση της συζύγου του ιδιοκτήτη του καμένου οχήματος έφτασε στα αφτιά των πυροσβεστών που χειρίζονταν την υπόθεση.

Οι Αρχές ερευνούν το απίστευτο ερωτικό θρίλερ πριν από την κοινοποίηση των κατηγοριών, ενώ στο χωριό επικρατεί αναβρασμός. Το περιστατικό εξετάζεται με πολλή προσοχή από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία δεν ανακοινώνει τίποτα, παρά το γεγονός ότι η υπόθεση φαίνεται να είναι «δεμένη» μέσα από μαρτυρικές καταθέσεις καθώς και από άλλα στοιχεία.

Αναφορικά με τα πρόσωπα της υπόθεσης, κάτοικοι του χωριού ανέφεραν στην εφημερίδα «Πατρίς» ότι όλες οι εξελίξεις είναι σε γνώση του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που κάηκε, ο οποίος, αν και φαίνεται διατεθειμένος να δώσει «συγχωροχάρτι» στη γυναίκα και μητέρα του ενός παιδιού τους, έχει άγριες διαθέσεις για τον ερωτικό της σύντροφο, ο οποίος έχει φυγαδευτεί από συγγενείς του.

Η «πέτρα του σκανδάλου», όπως την αποκαλούν οι συγχωριανοί της, από τη μεριά της φαίνεται να έχει πει πως ό,τι έκανε το έκανε γιατί ήθελε να βλάψει τον σύζυγό της, με τον οποίο δεν θέλει να συνεχίσει να έχει -σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες από τους συγχωριανούς της- κοινή ζωή.

Πηγή: cretalive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014, 12:05