Φωτογραφίες: Χάρης Γκίκας

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο 19χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον τραυματισμό ενός 20χρονου σε συμπλοκή νεαρών που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στην παραλία Ερωτοσπηλιά, στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη, στις 14 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 19χρονος προσήλθε αυθορμήτως στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου συνελήφθη δυνάμει εντάλματος.

Η σχετική δικογραφία σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 19χρονος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι συνέβη

Κατά τη διάρκεια του πάρτι με παρουσία 100 ατόμων, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι, που έγινε στην παραλία Ερωτοσπηλιά, ξέσπασε άγριος καβγάς για άγνωστο λόγο. Δύο άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ένας 20χρονος μετέβη στο ΓΝΑ «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο» (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός), τραυματισμένος με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, ενώ ένας 19χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο. Ήταν χτυπημένος άγρια, με κατάγματα στο χέρι και αλλού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί ένας σύντομος καβγάς μεταξύ δύο παρεών, σε κοντινή περιοχή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης