Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012, 14:23
Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), προειδοποιώντας για κατά τόπους πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά, από σήμερα το βράδυ.

Πιο αναλυτικά, από το βράδυ στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και τη νύχτα στη Δυτική Στερεά προβλέπονται τοπικά έντονες βροχές και καταιγίδες.

Αύριο, Παρασκευή, οι έντονες βροχές και καταιγίδες σταδιακά θα επηρεάσουν και την υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Δυτική και Βόρεια κυρίως Θεσσαλία, την υπόλοιπη Στερεά, εκτός της Αττικοβοιωτίας και της Εύβοιας, και πιθανόν τη Βόρεια Πελοπόννησο.

Το Σάββατο, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα, εκτός της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, και από το απόγευμα πιθανόν στο Βορειοδυτικό Αιγαίο.

Την Κυριακή, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και πιθανώς στο Βόρειο Αιγαίο αρχικά προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, βαθμιαία όμως ο καιρός θα παρουσιάσει ύφεση στις περισσότερες περιοχές, εκτός από τα βορειοανατολικά.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012, 15:59