Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018, 04:42
Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας
Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε να κλιμακώσει τον αγώνα της το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα, στα μέσα Ιανουαρίου θα δοθεί συνέχεια στον νέο γύρο των πανελλαδικά συντονισμένων κινητοποιήσεων.

«Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας αγρότες της Θεσσαλίας στο δίκαιο αγώνα που ξεκίνησαν ενάντια στην πολιτική που θέλει να μας διώξει από τα χωράφια, πολιτική που εφαρμόζει με συνέπεια η τωρινή όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις», αναφέρει η ΟΑΣ.

Υποστηρίζει πως στη συνάντηση της Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «τίποτε συγκεκριμένο δεν προέκυψε σε σχέση με τα αιτήματά μας, αλλά μόνο γενικές και αόριστες απαντήσεις, σύμφωνα με την εξέλιξη των δημοσιονομικών συνθηκών στο μέλλον».

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι του Νομού θα συνεδριάσουν «με θέμα τα οξυμένα προβλήματα μας και πως θα διεκδικήσουμε αγωνιστικά άμεσα λύσεις για τα δίκαια και ρεαλιστικά αιτήματα επιβίωσης που έχουμε».

Για την οργάνωση του αγώνα η ΟΑΣ καλεί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στην Κυψέλη και ώρα 11.00 το πρωί σε ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Αραχωβίτης».

«Να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την πάλη για τις σύγχρονες ανάγκες μας, που δεν χωράνε στις πολιτικές που μειώνουν το εισόδημά μας.Ο μόνος δρόμος είναι αυτός του αγώνα, της διεκδίκησης, της ανατροπής αυτής της πολιτικής που μας έφτασε στην εξαθλίωση, στο ξεκλήρισμα. Γιατί, ότι κατακτήθηκε ως τώρα ήταν μέσα από αγώνες», καταλήγει η ΟΑΣ.

Πηγή: agrinionews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018, 04:42