Διαζύγιο ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017, 14:25
Διαζύγιο ζήτησε η Βίκυ Σταμάτη
Συνήθως λένε πως ο έρωτας, ο βήχας και τα λεφτά δεν κρύβονται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ένα από τα τρία αξιώματα φαίνεται πως δεν ισχύει. Η κα Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου δεν φαίνεται να βήχει, τα λεφτά υπάρχουν, αλλά ο έρωτας μπορεί και να μην υπήρξε ποτέ.

Άλλη μια ιστορία που άρχισε με «γκλαμουριά», προκαλώντας το κοινό αίσθημα, και με χλιδάτους γάμους στο Παρίσι, τελειώνει άδοξα σε μια αίθουσα δικαστηρίουΤουλάχιστον δεν άντεξε στα δύσκολα. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου αποφάσισε τη λύση του γάμου της, γιατί, όπως γράφει σε δελτίο Τύπου σε μορφή PDF που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, καταδικάστηκε δύο φορές διότι φέρει το όνομα του ανδρός της.

Άλλη μια ιστορία που άρχισε με «γκλαμουριά», προκαλώντας το κοινό αίσθημα, και με χλιδάτους γάμους στο Παρίσι, τελειώνει άδοξα σε μια αίθουσα δικαστηρίου και στο κελί κάποιας φυλακής.

Ειδικότερα, η οκταετής κάθειρξη που επιβλήθηκε στη Βίκυ Σταμάτη φαίνεται πως τίναξε στον αέρα τον γάμο της με τον πρώην ισχυρό άνδρα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο οποίος έχει λάβει τον δρόμο για τη φυλακή.

Υποστηρίζει σε δελτίο Τύπου του κ. Νίκου Αγαπηνού, ο οποίος ανέλαβε ως δικηγόρος την αίτηση διαζυγίου της, ότι έχει ηθική υποχρέωση να προχωρήσει σε αυτήν την ενέργεια απέναντι στο μοναδικό παιδί της, προκειμένου να διαφυλάξει την ψυχή του αλλά και την οικογενειακή ισορροπία.

Όπως φαίνεται, η αίτηση διαζυγίου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην αίθουσα του δικαστηρίου, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη, με τον πρώην υπουργό να δείχνει ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου έχει ως εξής:Στο Εφετείο Κακουργημάτων βρίσκεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η κόρη του Αρετή, αναμένοντας την απόφαση επί των αιτημάτων αναστολής της ποινής τους.

Την Τρίτη το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε ποινή κάθειρξης 19 ετών στον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας για την υπόθεση των «χρυσών μιζών» από τα εξοπλιστικά προγράμματα, ενώ δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Αναλυτικά οι ποινές που ανακοίνωσε το δικαστήριο είναι οι εξής:

Άκης Τσοχατζόπουλος: 19 χρόνια κάθειρξη
Αστέριος Οικονομίδης: 8 έτη κάθειρξη
Φρόσω Λαμπροπούλου: 12 χρόνια κάθειρξη - χωρίς ελαφρυντικό-
Νίκος Ζήγρας: 4 χρόνια φυλάκιση
Γιώργος Σαχπατζίδης: 9 κάθειρξη
Αρετή Τσοχατζοπούλου: 8 χρόνια κάθειρξη
Βίκυ Σταμάτη : 8 χρόνια κάθειρξη
Ιωάννης Σμπώκος : 8χρόνια κάθειρξη
Μαρία Ταλίτα Τσεκούρα: 5 κάθειρξη
Νίκος Γεωργουλάκης: 6 κάθειρξη
Παναγιώτης Σταμάτης: 4 χρόνια ποινή φυλάκισης
Οράτιος Μελάς: 6 χρόνια κάθειρξη
Κωνσταντίνος Αντωνιάδης: 6 χρόνια κάθειρξη
Γκούντρουν Μολντενάουερ: 4 χρόνια ποινή φυλάκισης
Νίκος Καρατζάς: 4 χρόνια φυλάκιση
Γιώργος Κωνσταντάτος: 6 χρόνια κάθειρξη.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017, 14:59