Συνελήφθη την Δευτέρα στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για ληστεία και απόπειρα βιασμού.

Ειδικότερα νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Αιτωλικό, 73χρονη ημεδαπή ανέμενε εξωτερικά του χώρου των ΚΤΕΛ Αιτωλικού, να την παραλάβει συγγενικό της πρόσωπο, τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν γνώριζε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 33χρονος μετέβη στο σημείο που ανέμενε η 73χρονη, με μοτοσικλέτα και αφού την παραπλάνησε ως προς την ταυτότητα του, την επιβίβασε σε αυτή και την μετέφερε σε ερημική τοποθεσία, στην περιοχή του Πόρου, Αιτωλικού.

Στη συνέχεια την οδήγησε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο και με την άσκηση σωματικής βίας της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να την βιάσει, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι σε σύντομο χρόνο, εντόπισαν στο Αιτωλικό τον 33χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν και κατέσχεσαν το κινητό τηλέφωνο της 73χρονης και τη μοτοσικλέτα με την οποία την είχε μεταφέρει στον Πόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται, ότι ο δράστης είχε λάβει τακτική άδεια από σωφρονιστικό κατάστημα, όπου είναι έγκλειστος και εκτίει ποινή δεκαετούς κάθειρξης, για υπόθεση βιασμού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης