Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησε χθες βράδυ μια 40χρονη γυναίκα, ιδιοκτήτρια καταστήματος ενδυμάτων, που βρίσκεται επί της οδού Θεόκριτου 11 στο Περιστέρι.

Ήταν 9 το βράδυ και ετοιμαζόταν να κλείσει το μαγαζί της, όταν εισήλθε ένας άγνωστος, ο οποίος άρπαξε τη γυναίκα και, χτυπώντας την, την ακινητοποίησε και προσπάθησε να την βιάσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιδιοκτήτρια, όμως, δεν έχασε την ψυχραιμία της, αντιστάθηκε και κατάφερε να τον τραυματίσει με μαχαίρι στο πόδι. Ο επίδοξος βιαστής αφαίρεσε από το ταμείο το ποσό των 200 ευρώ, 2 δερμάτινα μπουφάν και 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και επιβιβάστηκε σε ένα λευκό Ι.Χ. αυτοκίνητο τύπου βαν, που οδηγούσε συνεργός του.

Η Άμεση Δράση λίγο αργότερα αφού ενημερώθηκε για το συμβάν εντόπισε το κλεμμένο όπως αποδείχτηκε Ι.Χ. και συνέλαβε τους δύο Αλβανούς που επέβαιναν μέσα σ’ αυτό.

Όμως η 40χρονη γυναίκα δεν έχει κάνει μήνυση εναντίον του δράστη της απόπειρας εναντίον της, ούτε έχει πάει για να αναγνωρίσει εκείνον που της επιτέθηκε και τον συνεργό του, γι’ αυτό και η αστυνομία τους συνέλαβε μόνο για την κλοπή του Ι.Χ.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης