Έτρεψε τον επίδοξο βιαστή σε φυγή

Έτρεψε τον επίδοξο βιαστή σε φυγή
Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησε χθες βράδυ μια 40χρονη γυναίκα, ιδιοκτήτρια καταστήματος ενδυμάτων, που βρίσκεται επί της οδού Θεόκριτου 11 στο Περιστέρι.

Ήταν 9 το βράδυ και ετοιμαζόταν να κλείσει το μαγαζί της, όταν εισήλθε ένας άγνωστος, ο οποίος άρπαξε τη γυναίκα και, χτυπώντας την, την ακινητοποίησε και προσπάθησε να την βιάσει.

Η ιδιοκτήτρια, όμως, δεν έχασε την ψυχραιμία της, αντιστάθηκε και κατάφερε να τον τραυματίσει με μαχαίρι στο πόδι. Ο επίδοξος βιαστής αφαίρεσε από το ταμείο το ποσό των 200 ευρώ, 2 δερμάτινα μπουφάν και 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και επιβιβάστηκε σε ένα λευκό Ι.Χ. αυτοκίνητο τύπου βαν, που οδηγούσε συνεργός του.

Η Άμεση Δράση λίγο αργότερα αφού ενημερώθηκε για το συμβάν εντόπισε το κλεμμένο όπως αποδείχτηκε Ι.Χ. και συνέλαβε τους δύο Αλβανούς που επέβαιναν μέσα σ' αυτό.

Όμως η 40χρονη γυναίκα δεν έχει κάνει μήνυση εναντίον του δράστη της απόπειρας εναντίον της, ούτε έχει πάει για να αναγνωρίσει εκείνον που της επιτέθηκε και τον συνεργό του, γι' αυτό και η αστυνομία τους συνέλαβε μόνο για την κλοπή του Ι.Χ.
 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010, 11:42