Σε ποινή κάθειρξης 17 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Χαλκίδας ένας 55χρονος, που τον περασμένο Μάρτιο αποπειράθηκε να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του, μαχαιρώνοντας την τέσσερις φορές μ’ ένα κουζινομάχαιρο στην είσοδο πολυκατοικίας. Το αιματηρό περιστατικό εκτυλίχτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Μαρτίου 2015, επί της οδού Αποστόλη 2, στην περιοχή Σουβάλα.

Σύμφωνα με τους ενοίκους της πολυκατοικίας προηγήθηκε άγριος καβγάς ανάμεσα τους, με την άτυχη γυναίκα (51 ετών) να ουρλιάζει και να τρέχει να σωθεί. Ο δράστης πήρε ένα κουζινομάχαιρο και αφού την κυνήγησε, κατάφερε να τη μαχαιρώσει πισώπλατα τέσσερις φορές, ενώ ταυτόχρονα τη χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο της σώμα, μέχρι που ένας γείτονας πήρε μία γλάστρα και την πέταξε στον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 51χρονη Ζαχαρούλα Γεωργιάδου έφερε δύο τραύματα στον αυχένα, ένα τραύμα στον αριστερό αγκώνα και ένα τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Ο 55χρονος δήλωσε μετανιωμένος στο δικαστήριο και ζήτησε συγνώμη για την πράξη του, ωστόσο κρίθηκε ομόφωνα ένοχος, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Πηγή: eviazoom.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης