Εύβοια: Λήστεψαν υπό την απειλή όπλου ηλικιωμένους

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013, 02:19
Εύβοια: Λήστεψαν υπό την απειλή όπλου ηλικιωμένους
Δυο ηλικιωμένα αδέλφια, μια 83χρονη και ένας 88χρονος, ετοιμάζονταν να πέσουν για ύπνο όταν δυο άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους εισέβαλαν, το βράδυ της Παρασκευής, στο σπίτι τους στην περιοχή της Αμαρύνθου Ευβοίας.

Σύμφωνα με το lamiareport, με την απειλή κυνηγητικού όπλου και μαχαιριού, ακινητοποίησαν τους ηλικιωμένους δένοντας τα χέρια τους με ύφασμα.

Στη συνέχεια, οι δυο ληστές έκαναν άνω - κάτω το σπίτι και πήραν 350 ευρώ, διάφορα χρυσά κοσμήματα, αξίας περίπου 1.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα, ένα κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι.

Η αστυνομία που ενημερώθηκε λίγη ώρα αργότερα από συγγενείς των ηλικιωμένων, κινητοποιήθηκε άμεσα και άρχισε εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να εντοπίσει τους δράστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης στην ίδια περιοχή υπήρξε συμπλοκή κακοποιών με αστυνομικούς της Δ΄ ΟΠΚΕ Βοιωτίας, που επέβαιναν σε ένα κλεμμένο μπλε volvo από τη Λάρισα, οι οποίοι όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο, έβγαλαν τα καλάσνικοφ και άρχισαν να πυροβολούν.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013, 02:19