Σφοδρή σύγκρουση ταξί και μηχανής σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο του Βασιλικού. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 20χρονος οδηγός της μηχανής, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ο οδηγός του ταξί είχε σταματήσει γύρω στις 9:30 σε καφέ απέναντι από ένα βενζινάδικο λίγο μετά τη γέφυρα του Βασιλικού με κατεύθυνση προς Ερέτρια. Σύμφωνα με το eviathema.gr επιβιβάστηκε στο ταξί του και επιχείρησε να στρίψει πάνω στον κεντρικό δρόμο μέσα στο στενό μπροστά από το βενζινάδικο όμως προφανώς δεν είδε τον 20χρονο οδηγό της μηχανής που κινούνταν πάνω στον κεντρικό δρόμο του Βασιλικού (ερχόμενος από τη Γέφυρα προς την εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Ρώσου) έπεσε πάνω του εκσφενδονίζοντας μακριά το σώμα του 20χρονου, ο οποίος φορούσε κράνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και η κυκλοφορία διακόπηκε στο κέντρο του Βασιλικού σχηματίζοντας δυο ουρές αυτοκινήτων και προς τις δυο κατευθύνσεις του δρόμου.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σημείο ενώ έφθασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο Χαλκίδας και αυτοκίνητο της Τροχαίας για την καταγραφή και διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης