Ο ιδιοκτήτης μιας καφετέριας στη Θεσσαλονίκη και πέντε θαμώνες του μαγαζιού λογάριασαν χωρίς την… αστυνομία, η οποία τους έπιασε επ’ αυτοφώρω την ώρα που παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου στο πατάρι του μαγαζιού.

Σκέφτηκαν δηλαδή ότι δεν θα τους καταλάβει κανείς, αφού η πόρτα του μαγαζιού ήταν κλειστή και κανείς άλλος δεν μπορούσε να εισέλθει στον εσωτερικό χώρο. Όπως φαίνεται, όμως, κάποιος που γνώριζε για τη μυστική αυτή συνάντηση ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία έσπευσε αμέσως στο σημείο για να διαπιστώσει εάν ισχύει η καταγγελία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στην καφετέρια, διαπίστωσαν ότι πράγματι η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Οι αστυνομικοί τούς ζήτησαν να σταματήσουν να κρύβονται και λίγη ώρα αργότερα θαμώνες και ιδιοκτήτης βγήκαν από την κρυψώνα τους.

Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ σε καθέναν από τους θαμώνες για παραβίαση του περιορισμού κυκλοφορίας. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη καθώς κρίθηκε ότι ο βαθμός διακινδύνευσης της δημόσιας υγείας ήταν μεγάλος. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και λουκέτο 30 ημερών, καθώς είχε παραβιάσει και στο παρελθόν τα μέτρα για τη μη διασπορά του κορωνοϊού. Με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης