Έβρος: Πατέρας ξυλοκόπησε τον γιο του στo σχολείο

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016, 00:42
Έβρος: Πατέρας ξυλοκόπησε τον γιο του στo σχολείο
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Φερών. Πατέρας ξυλοκόπησε τον γιο του μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου του, μπροστά στα άναυδα μάτια δεκάδων συμμαθητών του.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, το πρωί της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου, ο πατέρας του ανήλικου αγοριού έχοντας πληροφορηθεί για απουσία του παιδιού, από το μάθημα, λόγω αδιαθεσίας, όρμισε στην αυλή και ξεκίνησε να το χτυπάει αδιάκοπα.

Οι συμμαθητές του άτυχου αγοριού έμειναν άφωνοι και σοκαρισμένοι μη μπορώντας να τον σταματήσουν.

Κάποιοι μαθητές του Λυκείου που είδαν το σκηνικό καθώς η αυλή του Λυκείου και του Γυμνασίου Φερών είναι ενιαία, έτρεξαν προς το μέρος του, άρχισαν να τον λιντσάρουν και προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Την ίδια στιγμή κατέφθασαν στο σημείο και οι καθηγητές του Λυκείου που είχαν ειδοποιηθεί για το περιστατικό δίνοντας ένα τέλος σε αυτήν την παρωδία.

Το e-evros.gr επικοινώνησε με τη Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Ισιδωρίδου η οποία τόνισε πως έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες κινήσεις, έχει ήδη ειδοποιηθεί ο προϊστάμενος και πως δεν ήθελε να κάνει κάποια άλλη δήλωση για το περιστατικό.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016, 00:42